Zelfstandig trouwambtenaar

Mirage Weddingplanner als 1-dags BABS voor een overgetelijke huwelijksceremonie.

"... En ze leefde nog lang en gelukkig." Is de bekende regel waarmee de meeste sprookjes eindigen. Net wanneer de prins en de prinses elkaar gevonden hebben.

Als jullie trouwambtenaar vertel ik jullie sprookje. Op een luchtige en persoonlijke wijze vertel ik jullie verhaal van de kennismaking tot aan het huwelijk. Van de eerste ontmoeting, naar de eerste kus en de wonderlijke krachten die jullie bindt en tot in de eeuwigheid  blijft binden.

1796-Patricia Bollen-PBF_1409

Als je de trouwlocatie voor de bruiloft hebt vastgelegd, heb je ook een BABS op locatie nodig die jullie in de echt aan elkaar gaat verbinden. Zonder BABS kan er namelijk geen huwelijksvoltrekking plaatsvinden en dat is toch waar het allemaal om draait op jullie big day!

Een trouwambtenaar kies je natuurlijk niet zomaar op de gok. Ook al denk je er misschien bij de planning van je huwelijk niet als eerste aan.
De trouwambtenaar verzorgt de toespraak bij de huwelijksceremonie en heeft als enige de bevoegdheid om jullie huwelijk officieel te voltrekken. Je wilt natuurlijk dat dit belangrijke onderdeel door iemand wordt gedaan die helemaal bij jullie past. Ga daarom als bruidspaar ruim van te voren op zoek naar een trouwambtenaar die jullie taal spreekt en dus past bij jullie (levens-)stijl.

Kleine indicatie! Ga ongeveer een jaar vooraf aan de bruiloft op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar en maak kennis zodat je kunt bekijken welke bij jullie past. Voor een persoonlijke en unieke huwelijksvoltrekking, kom ik bijvoorbeeld het liefst zes maanden voor de bruiloft al op voorgesprek om jullie het hemd van het lijf te vragen.

Hoe werkt een Zelfstandig Trouwambtenaar?

Zelfstandig trouwambtenaar

Voor het plannen van een huwelijksceremonie is het belangrijk dat er een persoonlijke klik is. Met vertrouwen en openheid kom je tot een fantastisch resultaat.

Als trouwambtenaar is het mijn ambitie om tijdens de ceremonie een zo persoonlijk mogelijk verhaal te vertellen. Om dit, met elkaar, te realiseren hebben wij vooraf aan de trouwdag veel contact met elkaar. Tijdens de voorgesprekken, bij jullie thuis, vraag ik jullie het hemd van het lijf, zodat ik mij een goed beeld kan vormen van jullie relatie. De grappige of ontroerende zaken in jullie leven en jullie normen en waarden. Daarnaast worden er ook praktische zaken besproken en bespreken we of jullie graag andere mensen willen betrekken om tot een totaal plaatje te komen.

Tussentijds hebben we contact en ben ik altijd beschikbaar voor vragen en/of toevoegingen.

Vlak voor de trouwdag hebben we nog een 'final call' om samen nog de ceremonie door te lopen en alvast het ja-woord te oefenen.

Wil je alvast meer over mij te weten komen?

Wat maakt een Zelfstandig Trouwambtenaar nu zo bijzonder?

Een zelfstandig trouwabtenaar altijd en overal! In Nederland, maar ook in het buitenland.

Om te trouwen kun je in Nederland terecht bij gemeentehuizen en andere officiële trouwlocaties die als zodanig zijn aangewezen.

Maar.... stel dat je wilt trouwen op een onofficiele locatie? Een plek, stad of land, die bijzonder is of is geweest voor jullie allebei? Bijvoorbeeld de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Of waar de eerste kus is gedeeld....
Ik, als zelfstandig trouwambtenaar kan en mag jullie overal trouwen! Of dit nu midden op een voetbalveld is of in jullie favoriete plekje in de bioscoop.
Trouwen in een lekker warm land, op het strand, onder een waterval? Of juist in een skigebied met mooie bergen en lekker veel sneeuw. Ook het buitenland behoort tot de mogelijkheden voor een super persoonlijke huwelijksvoltrekking,

Als trouwambtenaar bied ik bruidsparen een exclusieve en maatwerk huwelijksceremonie op elke locatie die je wilt

In mijn blog kun je meer ins & outs lezen over de voordelen van een zelfstandig trouwambtenaar.

Zelfstandig trouwambtenaar

De Tarieven

Trouwen op je eigen manier? Kies voor een zelfstandig trouwambtenaar!

Zelfstandig trouwambtenaar
  • Met liefde en passie voor het ambt zorg ik voor een compleet van a tot z verzorgde huwelijksceremonie op elke gewenste locatie in Nederland
  • Minimaal 25 uur exclusieve voorbereidingstijd
  • Kennismaken met jullie en andere dierbaren
  • Toespraak die jullie letterlijk op het lijf is geschreven

Totaal pakketprijs:

  • Inclusief; reiskosten en BTW
  • Exclusief; de leges voor de gemeente (wanneer er gekozen wordt voor een onofficiële locatie komen deze te vervallen)

Buitenland Trouwen;

Willen jullie in het buitenland trouwen dan gelden hiervoor meerprijzen. Neem voor advies en informatie voor een ceremonie in het buitenland contact op.

Naast 1-dags BABS biedt Mirage Weddingplanner ook andere diensten aan om jullie bruiloft te organiseren en/of te ontzorgen.

Is er al nagedacht welke muziek bij jullie past tijdens de trouwceremonie?

Hieronder een aantal ideeën voor de muziekkeuze.