Over mij

Mijn naam is Miranda en ik ben de spil achter Mirage Weddingplanner.

Van jongs af aan wilde ik in de zorg werken. Op mijn zesde kregen mijn broer en ik namelijk een zusje en ik wist toen zeker: ik wil kraamverzorgster worden. Ik kan je vertellen, dat ben ik niet geworden, maar de liefde voor het ontzorgen van anderen is altijd gebleven.

Wel ben ik mijn carrière gestart in de kinderopvang. Daar heb ik ook de kans gekregen om op organisatorisch vlak bezig te zijn. De uitdaging aangaan, om achter de schermen alles zo te organiseren, dat op de werkvloer alles soepel verloopt, vond ik heerlijk.

In 2016 heb ik mijn bedrijf als weddingplanner opgezet. Ik ben aan de slag gegaan met omscholing om me te specialiseren in mijn werk als weddingplanner, waar ik mijn twee sterkste eigenschappen kan bundelen namelijk; ontzorgen van anderen en mijn organisatorische skills. Gezien mijn liefdevolle passie voor het vak heb ik in 2020 extra scholing gevolgd om mijn diensten uit te breiden als zelfstandig trouwambtenaar.

Ik wordt blij wanneer ik bruidsparen mag ontzorgen.
Ik wordt blij wanneer ik bruidsparen mag ontzorgen. En met een beetje extra, zorg ik voor de  lach die zegt “jij hebt mijn dag bijzonder gemaakt”
En met een beetje extra, zorg ik voor de lach die zegt “jij hebt mijn dag bijzonder gemaakt”
Mirage Trouwambtenaar

Weddingplanner made in Rotterdam 😉

Ik woon, alweer bijna 20 jaar, samen met mijn man in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam. Waardoor ik, als ik wil, de drukte en het stadse ritme van mijn geboortestad, makkelijk kan opzoeken. Door in deze omgeving te wonen is mijn werkgebied georiënteerd in Zuid-Holland, maar ik kan ook zeker in heel Nederland en buitenland mijn specialisme als weddingplanner en zelfstandig trouwambtenaar uitoefenen.

Verder hou ik van (motor) reizen, lezen, yoga en dansen. Door de mooie reizen in het buitenland die ik heb mogen maken, heb ik veel geleerd over de mensen en culturen. Maar daarnaast leer je ook flexibel te zijn, te genieten en kom je jezelf weleens tegen, waar ik ook steeds weer van leer.

Ik vind familie en vrienden erg belangrijk. Om zowel liefde, vreugde als verdriet mee te delen en mooie herinneringen mee te maken. Eigenlijk is dit niet anders dan hoe ik als weddingplanner en zelfstandig trouwambtenaar te werk ga.

Ik kan op alle fronten worden ingezet en bied mijn diensten aan voor ieder budget

Bij het organiseren van jullie huwelijk en/of ceremonie, ontmoeten wij elkaar regelmatig. Hierbij leren wij elkaar en jullie ideeën in korte tijd goed kennen.
Met groot inlevingsvermogen, onuitputtelijk enthousiasme en liefdevolle passie voor het vak, werk ik jullie ideeën vervolgens creatief en nauwkeurig uit. Hierdoor ontstaan er bruiloften en huwelijksceremonies die echt onderscheidend en persoonlijk zijn, voor de perfectste plaatjes en de mooiste herinneringen.