Diensten

Ontdek wat Mirage Weddingplanner voor jullie trouwdag kan betekenen

Een van de meest bijzondere dagen in je leven klinkt heel sprookjesachtig en dat is het ook!
Om deze dag te realiseren komen er praktische (en soms ingewikkelde) zaken bij kijken om deze dag te organiseren. Je trouwt immers niet elke dag!

Wellicht heb je al nagedacht over een datum. Wordt het een zomer huwelijk of een winter wonder wedding? Ga je trouwen in het voorjaar of juist in de herfst?
Had je de perfecte trouwlocatie al direct in je hoofd, toen de grote vraag werd gesteld? Welke jurk of pak kies je?

Kortom genoeg gedachten waar je je mee bezig houdt sinds het moment dat jullie voorgenomen huwelijk officieel werd.
Dit kan overweldigend zijn. Maar geen zorgen, ik ben er om te helpen.

Diensten Mirage weddingplanner - voet in slipper

Voor het plannen van een bruiloft is het belangrijk dat er een persoonlijke klik, vertrouwen en een goede samenwerking is om tot een fantastisch resultaat te komen.

Tijdens ons vrijblijvende en gratis kennismakingsgesprek (dit kan bij jullie thuis of op een locatie) gaan we kijken naar jullie wensen voor de bruiloft en wat mijn rol daarin kan zijn.

Als weddingplanner kan ik je advies geven op punten waarin je zelf vastloopt tijdens de organisatie, maar ook kan ik de grote dag compleet van a tot z regelen. Mijn passie en doel is om jullie dag en de aanloop ernaartoe, zorgeloos te laten verlopen, zodat er optimaal kan worden genoten.
Door jullie en jullie gasten.

Sparkles

Laagdrempelig en flexibel. Professionele hulp bij de organisatie van bruiloften voor elk budget.

Diensten Mirage weddingplanner Sparkle

Op het moment dat je zelf de bruiloft aan het organiseren bent en op een aantal punten hulp nodig hebt of vastloopt, kun je een Sparkle inzetten.
Een Sparkle is een laagdrempelige en flexibele manier om voor kleine en grotere delen een professional in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vinden van een speciale locatie of leverancier. Ik geef je hierin ondersteuning, ideeën of tips en indien gewenst neem ik dit compleet uit handen.

Een Sparkle is ten alle tijden in te zetten op het moment dat je hulp nodig hebt. Met een Sparkle kan ik je helpen op specifieke punten en is op deze manier ook voor een kleiner budget toegankelijk. Uitbreiding is eenvoudig te realiseren door meerdere Sparkles in te zetten.

Vind je het handig om een draaiboek te hebben voor de bruiloft dan kan ik deze maken. Door drie Sparkles in te zetten krijg je een uitgewerkte planning voor jullie trouwdag. Hierin staat wat er wanneer plaatsvindt zodat je zeker weet dat er genoeg tijd is voor het aankleden, de fotoshoot, de reisafstand en ook dat er momenten van rust worden gewaarborgd. Met een draaiboek heb je houvast en structuur zodat je optimaal kunt genieten van jullie bijzondere dag. Met een Sparkle heb je dus altijd een professional bij de hand, die je kunt inzetten voor vragen en advies!

Mirage Weddingplanner pakketten

Waar je de Sparkle gebruikt voor advies, tips en delen van de organisatie voor jullie droombruiloft, kun je bij Mirage ook kiezen voor complete pakketten. Met een pakket worden grotere delen uit jullie handen genomen of zelfs je hele bruiloft georganiseerd.
Uiteraard altijd in nauwe samenwerking met het bruidspaar, vrienden of familieleden.

Crystal pakket

Professionele organisatie, advies en ontzorging vooraf aan jullie trouwdag

Bij het Crystal pakket zorgt Mirage Weddingplanner voor de professionele organisatie vooraf aan de trouwdag.

Uitgangspunt bij het Crystal pakket is dat op de trouwdag zelf, je een vriend, vriendin of familielid als ceremoniemeester hebt uitgenodigd, die zorgt voor de planning en organisatie op de dag zelf. Deze persoon wil je echter niet belasten met alle organisatie vooraf aan de trouwdag, maar wil je laten samenwerken met een professional, die grote delen voor haar rekening neemt.
Het Crystal pakket sluit perfect aan bij die wensen!

Na onze eerste kennismaking ga ik met liefdevolle passie aan de slag. Op basis van jullie wensen ga ik op zoek naar geschikte locaties en leveranciers (denk hierbij aan de kleding, ringen, vervoer, fotograaf, videograaf, styling, bloemen, haar en make-up). Nadat jullie je keuzes hebben gemaakt zorg ik dat alles voor jullie wordt geregeld en vastgelegd.

Ik check alle gemaakte afspraken en ga aan de slag met het draaiboek, zodat jullie precies weten wat en wanneer op de dag gepland is en hoeveel tijd ervoor is nodig is en moet worden vrijgemaakt. Ondertussen houden wij nauw contact via de groepsapp en zullen wij regelmatig afspreken, waar ook de ceremoniemeester zich uiteraard regelmatig bij aansluit. Wanneer de bruiloft in aantocht is, spreken we alles tot in de puntjes door met alle betrokken partijen en zorgen we voor de overdracht aan de ceremoniemeester. In de laatste dagen voor de bruiloft blijf ik natuurlijk bereikbaar voor eventuele vragen en adviezen.

Diensten Mirage weddingplanner Crystal

Pearl pakket

Professionele ceremoniemeester en complete ontzorging op de trouwdag zelf

Waar je bij het Crystal pakket gebruik maakt van mijn diensten vooraf aan de trouwdag en het ceremoniemeesterschap overdraagt aan vrienden of familie, is het bij het Pearl pakket precies andersom. Op de trouwdag zelf zorg je ervoor dat iedereen mee kan genieten van jullie trouwdag. Mirage Weddingplanner zorgt op de dag zelf dat alles perfect en op rolletjes verloopt en is de hele dag aanwezig als jullie personal assistant en ceremoniemeester.

Diensten Mirage weddingplanner Pearl

Na onze eerste kennismaking sta ik altijd voor jullie klaar voor vragen en advies om jullie dag zo persoonlijk en uniek mogelijk te maken. Zowel telefonisch, op afspraak of via de groepsapp ben ik snel en makkelijk bereikbaar.

Jullie gaan zelf aan de slag met het zoeken en regelen van geschikte locatie(s) en leveranciers. Zodra de grote dag nadert wordt mijn rol groter. Met mijn expertise zet ik de punten op de i en ga ik aan de slag met het draaiboek. Hierin verwerk ik alles wat jullie hebben geregeld en zorg ik voor een overzichtelijk en duidelijk beeld hoe de dag eruit komt te zien. Ik kijk hierbij naar hoeveel tijd er is voor bijvoorbeeld het aankleden of de fotoshoot. Ook zorg ik voor een moment van rust, zodat jullie op de dag zelf even op adem kunnen komen om de dag bewust op jullie in te kunnen laten werken. Daarbij geef ik advies en kunnen we zaken bijsturen. De leveranciers worden door mij nagebeld, de route voorgereden en de laatste afspraken en wijzigingen worden bevestigd met de locatie(s).

Op de trouwdag ben ik het aanspreekpunt voor jullie, de gasten en de leveranciers. Ik zorg ervoor dat alles achter de schermen geregeld wordt zodat jullie en al jullie gasten alleen, maar hoeven te genieten.

Diamond pakket

Want diamonds, are a girl's best friend...

In het Diamond pakket worden de krachten van crystal en pearl gebundeld en fijn geslepen tot het Diamond pakket.

Het Diamond pakket staat daarbij voor complete ontzorging. Van de organisatie vooraf (locatie, leveranciers, draaiboek, afspraken, route naar locaties etc.) tot op de trouwdag zelf (aanspreekpunt voor jullie, gasten, leveranciers) wordt alles compleet door Mirage Weddingplanner verzorgd en geregeld.

Vanaf de eerste kennismaking ga ik aan de slag om jullie unieke trouwdag werkelijkheid te maken. We hebben regelmatig persoonlijk contact voor overleg en om jullie wensen en ideeën te inventariseren. Daarnaast sta ik altijd telefonisch en via de groepsapp voor jullie klaar met advies en voor het beantwoorden van al jullie vragen. Ook voor de gasten ben ik bereikbaar, via een aparte groepsapp, voor vragen, maar ook om bijvoorbeeld dieetwensen te inventariseren en het inplannen van speeches en acts.

Terwijl jullie genieten van de tijd naar de bruiloft toe zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, gepland en georganiseerd.

Diensten Mirage weddingplanner Diamond

Er zijn verschillende diensten, voor verschillende wensen. Maar aangezien iedere bruiloft uniek is, ben ik zeer flexibel. Ieder pakket kan daardoor op maat worden afgestemd en worden uitgebreid.

Denk hierbij aan meer uren aanwezigheid op de trouwdag, specifieke wensen ten opzichte van meerdaagse bruiloften of advies over buitenland trouwen. Ook denkt Mirage graag mee over het organiseren van slaapplekken voor jullie en/of de gasten of een complete honeymoon.

Mirage Weddingplanner, voor de organisatie van de meest memorabele dag van jullie leven.

Is er al nagedacht welke muziek bij jullie past tijdens de trouwceremonie?

Hieronder een aantal ideeën voor de muziekkeuze.