Tarieven Zelfstandig Trouwambtenaar

Mirage als 1-dags-BABS voor een onvergetelijke huwelijksceremonie.

Een zelfstandig trouwambtenaar altijd en overal! In Nederland, maar ook in het buitenland.

Exclusief maatwerk en trouwen op elke locatie die jullie wensen. Kies voor een zelfstandig trouwambtenaar.

€850

incl. reiskosten en BTW excl. leges vanuit de gemeente.

Tarieven Weddingplanner

Sparkles

Laat je droom uitkomen, ga voor een onvergetelijke bruiloft
 • Hartje lint groen

  Flexibel inzetbaar

 • Hartje lint groen

  Voor elk budget

 • Hartje lint groen

  Advies & hulp bij de organisatie (voor delen) van jullie bruiloft

Crystal

Laat je droom uitkomen, ga voor een onvergetelijke bruiloft
 • Hartje lint groen

  Complete ontzorging vooraf aan de bruilloft

 • Hartje lint groen

  Advies & organisatie

 • Hartje lint groen

  Maken van afspraken & draaiboek

 • Hartje lint groen

  Professionele overdracht aan ceremoniemeester

Pearl

Laat je droom uitkomen, ga voor een onvergetelijke bruiloft
 • Hartje lint groen

  Ceremoniemeester op de trouwdag zelf

 • Hartje lint groen

  Aanspreekpunt en personal assistent op huwelijksdag

 • Hartje lint groen

  Bewaken van planning en draaiboek

 • Hartje lint groen

  Altijd bereikbaar voor advies vooraf aan de bruiloft

 • Hartje lint groen

  Optimaal genieten voor gasten en bruidspaar

Diamond

Laat je droom uitkomen, ga voor een onvergetelijke bruiloft
 • Hartje lint groen

  Crystal & Pearl gecombineerd

 • Hartje lint groen

  Complete ontzorging vooraf aan de bruilloft

 • Hartje lint groen

  Ceremoniemeester op de dag zelf

 • Hartje lint groen

  Personal assistent vooraf en tijdens de bruiloft

 • Hartje lint groen

  Advies, hulp, organisatie en begeleiding

De pakketten (Crystal, Pearl en Diamond) kunnen flexibel worden uitgebreid met extra wensen. Denk hierbij aan het regelen  van slaapplekken, het regelen van de honeymoon of ander maatwerk. Naar wens kan het zelfstandig trouwambtenaar pakket worden gecombineerd met Sparkles en het Crystal pakket.

Bel mij rechtstreeks of vul het contactformulier in en ik maak graag een afspraak.

Klanten over Mirage Weddingplanner

review c. achterberg - de Bruin

Goede weddingplanner, ervaren, vakbekwaam, meedenkend en betaalbaar.

C. Achterberg-de Bruin

Tarieven Mirage weddingplanner

Onze trouwdag is een fantastische dag geworden, mede dankzij Mirage Weddingplanner! Om de dag voor de gasten en onszelf soepel te laten verlopen was er een stukje professionaliteit nodig. Al de puntjes waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben, heeft Miranda in voorzien. Ook de ingehuurde fotograaf via Mirage Weddingplanner is ons uitstekend bevallen. Voor een beetje hulp, veel hulp, of complete uitbesteding van jullie trouwdag is Mirage zeer zeker aan te bevelen

Heike

Laat je droom uitkomen, ga voor een onvergetelijke bruiloft

Miranda is een hele warme, enthousiaste, creatieve en vooral energieke dame, die wij voor haar diensten enorm dankbaar zijn.

M. van den Berg

Veelgestelde vragen

Wat wordt bij Mirage Weddingplanner verstaan onder een leverancier

Een leverancier is een persoon of bedrijf, die een bepaald product of dienst levert. In dit geval binnen de trouwbranche. Denk hierbij aan een fotograaf, een stylist, een kapper, DJ, een (trouw)locatie, kleding, accessoires e.d.

Van welke leveranciers maakt Mirage gebruik?

Mirage Weddingplanner werkt nauw samen met 20+ leveranciers. De keuze voor leveranciers is echter geheel een vrije keuze. Wij bespreken de wensen voor jullie droombruiloft en wanneer een en ander vorm krijgt, gaan we kijken welke leveranciers er nodig zijn en die het beste bij jullie wensen aansluiten.
Ik adviseer jullie daarbij en jullie kunnen daarbij gebruik maken van partijen waar Mirage mee samenwerkt.
Het voordeel hiervan is dat je zelf geen zoektocht meer hoeft te ondernemen en je hebt de zekerheid dat alle leveranciers bewezen kwaliteit leveren. Daarnaast zijn wij op elkaar ingewerkt en kunnen wij lezen en schrijven met elkaar.
Uiteindelijk maken jullie de keuzes voor leveranciers waar jullie de beste klik mee hebben, het maakt daarbij niet uit of je gebruikt maakt van mijn netwerk of jullie eigen netwerk.

Hoeveel uur is Mirage aanwezig als ceremoniemeester?

Standaard ga ik uit van 10 uur maar iedere trouwdag is uniek en dus ook het aantal uur dat ik aanwezig ben als jullie eigen personal assistant en/of als aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers. Wanneer er meer/minder nodig is kunnen we flexibel kijken of er vanuit het pakket dat jullie hebben afgenomen te schuiven valt met uren. Voor extra uren kunnen de pakketten ten alle tijden worden uitgebreid met Sparkles.

Maakt Mirage een draaiboek?

Een draaiboek is een complete planning voor op de trouwdag en die maken wij altijd, daarom zit een draaiboek inbegrepen bij elk pakket. Wanneer je als enige wens hebt om door een professional een draaiboek op te laten stellen dan kun je deze ook los afnemen. Dit kan al vanaf 3 Sparkles.
In het draaiboek wordt elk detail van de dag opgenomen. Het is belangrijk dat iemand de dag aanstuurt, zodat alles soepel en vlekkeloos verloopt, met genoeg ruimte voor alle activiteiten en rustmomenten. Een draaiboek klinkt misschien stijf, maar juist met een goed draaiboek zorg je ervoor dat er optimaal van jullie bruiloft kan worden genoten.

Maakt Mirage een budgetplanning?

Een budgetplanning is een kostenraming met daarin de kosten van iedere individuele leverancier en activiteit. Mirage gaat aan de slag met al jullie wensen voor jullie droombruiloft en bewaakt daarbij het budget wat jullie totaal in gedachte hebben. Vervolgens zoeken we met behulp van de budgetplanning er de beste leveranciers bij. Hierdoor voorkom je budget overschrijdingen en onaangename verrassingen achteraf.

Kan je bij Mirage terecht voor een tafelschikking?

Ja! Bij Mirage Weddingplanner kun je terecht voor de tafelschikking. Vaak is het fijn om door een objectief persoon te laten regelen wie bij wie aan tafel komt te zitten. Jullie geven daarbij natuurlijk wel de voorkeuren aan en ik ga, in overleg met de locatie, voor jullie puzzelen. Tevens kunnen we adviseren over etiquette en de aankleding (deze wordt uitbesteed aan een stylist). Wanneer je pakket Diamond afneemt zit de tafelschikking (indien gewenst) standaard in het pakket. Wanneer je een ander pakket afneemt of de wens hebt alleen de tafelschikking door mij te laten regelen, kan dit door het afnemen van Sparkles worden gerealiseerd.

Welke gemeentelijke leges krijg ik mee te maken wanneer ik trouw?

Wanneer je trouwt zitten hier ten alle tijden kosten aan verbonden.

 1. Je trouwt op het gemeentehuis; Je betaalt voor het registreren van het huwelijk en de kosten voor jullie gekozen datum en tijd. 
 2. Je trouwt op een officiële trouw locatie; Je betaalt voor het registreren van het huwelijk, het activeren van de trouw locatie, de kosten voor het aanstellen van de zelfstandig trouwambtenaar en de kosten die de zelfstandig ambtenaar vraagt.
 3. Je trouwt op een onofficiële locatie; Je betaalt voor het registreren van het huwelijk, evt. voor het moment waarop jullie kiezen je huwelijk wettelijk vast te leggen en de kosten die de zelfstandig ambtenaar vraagt. De rest van de kosten komen echter te vervallen.

Let op! iedere gemeente hanteert eigen tarieven voor alles.

Welke betalingsregeling hanteert Mirage?

Sparkles worden bij afname meteen gefactureerd. Dit zijn namelijk concrete vragen, waar jullie graag direct antwoord op willen of wat jullie direct geregeld willen hebben, zodat jullie verder kunnen met de planning van de bruiloft.
In het geval dat je een pakket, Pearl, Crystal of Diamond afneemt, worden deze in termijnen gefactureerd. We werken in dit geval een langere periode met elkaar samen.
Per pakket krijg je drie facturen. De eerste (40%) als aanbetaling, wanneer we de overeenkomst hebben gesloten. De tweede (40%) halverwege het plannen van de bruiloft en de laatste factuur (20%) ontvangen jullie een week voor de trouwdag. De betalingstermijn die Mirage Weddingplanner hanteert bedraagt 14 dagen.

Annuleren en beëindigen

Mirage hanteert bij voortijdige beëiinging van de overeenkomst verschillende terugbetalingsregelingen die samenhangen met het moment van annuleren, Voor de terugbetalingsregelingen kun je meer lezen in onze algemene voorwaarden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Heb je andere vragen of verzoeken? Neem dan gerust contact op, ik help je graag verder.

Laat je droom uitkomen, ga voor een onvergetelijke bruiloft