Wedding Blogs

Winterhuwelijk

Een winterhuwelijk, echt een aanrader!

Twijfel je over een winterhuwelijk? Het is echt een aanrader! De winter geeft; minder stress, gezellige periode, schitterende mogelijkheden voor styling.

Zelfstandig trouwambtenaar

Trouwen op je eigen manier? Kies voor een zelfstandig trouwambtenaar!

Trouwen op je eigen manier? Een Zelfstandig Trouwambtenaar maakt de ceremonie bijzonder, uniek en zeer persoonlijk. Zonder BABS geen huwelijksvoltrekking!

Candy-bar-2_Bruiloft-Inspiratie

Hoe verlaten jullie de bruiloft?

Jullie feest der feesten komt tot een einde en nu…? Hoe je de bruiloft verlaat kan op vele manieren, er komen ook een aantal tradities aan te pas.

Trouwfeest-1_Bruiloft-Inspiratie

Muziek tijdens je bruiloft feest, waar kies jij voor?

Benieuwd naar mogelijkheden voor muziek tijdens je bruiloft feest? In deze blog aandacht voor de muziek en sfeer op jullie feest der feesten!

Een tafelschikking op jullie bruiloft kan een belangrijk punt zijn. Wie zit waar? Welke etiquette zijn er? En wat is een tafelindeling nu precies?

Tafelschikking op jullie bruiloft

Een tafelschikking op jullie bruiloft kan een belangrijk punt zijn. Wie zit waar? Welke etiquette zijn er? En wat is een tafelindeling nu precies?

Foodtrucks-1_Bruiloft-Inspiratie

Het bruiloftsdiner! Welke gasten eten mee?

De traditie achter het bruiloftsdiner is dat het kersverse bruidspaar hun eerste gezamenlijke maaltijd met een intiem clubje gasten nuttigt.

weddingplanner inhuren

De voordelen van een weddingplanner!

De voordelen van een weddingplanner… Heb je even? Het inhuren van een weddingplanner is tegenwoordig echt geen overbodige luxe. Het bespaart veel tijd, waardoor jij je kan bezig houden met zaken die je plezier geven. Je kunt namelijk zelf bepalen wat je uit handen geeft, van de complete planning tot alleen de saaie zaken. Daarnaast is het ook erg fijn dat er altijd iemand met bergen ervaring is om op terug te vallen.

Foodtruck_Bruiloft-Inspiratie

Het Trouwmenu

Liefde gaat door de maag, ook op je bruiloft. Na een dag vol indrukken is het eindelijk tijd om eens lekker te gaan zitten en te gaan genieten van een heerlijk diner met al jullie (dag)gasten. Zie je de bomen door het bos niet meer, door alle verschillende opties die je hebt voor het eten op de bruiloft? Geen paniek! Altijd handig… er zit een checklijst bij, zodat je precies kan zien waar je rekening mee kan houden!

decoration-4949021_640 (1)

Welke bruidstaart kies je en wanneer is het moment van aansnijden?

Een bruidstaart is vaak het middelpunt van een bruiloft en krijgt meestal een ereplaats na de ceremonie. Het is belangrijk om de tijd te nemen om een cake te laten maken, die jullie als bruidspaar weerspiegelt en rekening houdt met alle verschillende gebruiken rond bruidstaarten. Althans, als je het wilt doen volgens de etiquette voor het aansnijden van de bruidstaart.

wedding-cake-1704427_640

De geschiedenis en tradities van de bruidstaart.

Een van de tradities op een bruiloft is het aansnijden van de bruidstaart. Dit heeft voor velen een symbolisch karakter. Wanneer is het idee van een bruidstaart ontstaan? En waar liggen de ‘roots’ van dit huwelijkssymbool? Je leest het hier.

Recente berichten

Archief

Archieven

Categorie

Maandelijkse inspiratie ontvangen? Meld je aan voor de Wedding Blogs.