Mirage weddingplanner staat voor exclusiviteit en creativiteit bij het organiseren van jullie bruiloft.  Mijn filosofie

 

Exclusiviteit en creativiteit vormen de belangrijkste kernwoorden, voor iedere bruiloft!

Mijn visie is dat een weddingplanner niet alleen voor de ‘rich & famous’ is weggelegd. Het moet voor ieder bruidspaar mogelijk zijn om een weddingplanner in te schakelen. Ongeacht het budget. Of het nu gaat om het inwinnen van een advies voor een DIY- (Do It Yourself) wedding of de complete organisatie van een bruiloft, hoe groot of klein ook, een weddingplanner is er voor iedereen. Mirage is er voor iedereen! Door het voor ieder bruidspaar mogelijk te maken om een weddingplanner in te schakelen hoop ik mijn steentje bij te dragen om het beroep ‘weddingplanner’ in Nederland meer bekend te maken.

Door een nauwe samenwerking en goed plannen maakt Mirage weddingplanner jullie bruiloft uniek.  Jullie bruiloft, jullie visie

 

Bij Mirage staat bovenaan dat iedere bruiloft uniek is en een persoonlijke aangelegenheid voor jullie, de familie en vrienden. Vanaf het eerste gesprek tot na de bruiloft sta ik aan jullie zijde en verstrek alle informatie, plan zorgvuldig de trouwdag en zorg ervoor dat zelfs de kleinste details worden verzorgd. Ik werk nauw met jullie samen, wat inhoud dat ik aandachtig luister naar jullie wensen, behoeften en verwachtingen van de bruiloft. Met een uitgebreid en gezellig kennismakingsgesprek bij jullie thuis kan alles rustig besproken worden. Het is belangrijk om op mij te kunnen vertrouwen en mij alles te durven zeggen. Door elkaar goed te leren kennen, kan ik jullie ideeën tot leven brengen en ervoor zorgen dat jullie persoonlijkheden in de gehele bruiloft weerspiegeld worden. Er is niets mooiers dan jullie wensen te vertalen naar de schitterende, stijlvolle en persoonlijke droombruiloft die jullie, jullie familie en vrienden nooit meer zullen vergeten.

Mirage weddingplanner voor een doordacht totaalconcept van jullie huwelijk in de regio Zuid-Holland, Nederland.    Mijn expertise

 

Om ieder bruidspaar te kunnen bieden waar Mirage voor staat ligt mijn expertise in de regio Zuid-Holland. Aangezien dit mijn leefomgeving is ben ik hier bekend met de mogelijkheden om jullie wensen tot leven te brengen. 

Op aanvraag kan ik natuurlijk door heel Nederland werken.

Mirage weddingplanner organisatie vanaf de eerste stap tot na de huwelijksdag.     De eerste stap…

 

Misschien twijfel je over het inschakelen van een weddingplanner voor jullie huwelijksdag. Lees hier verder hoe Mirage jullie kan helpen met de organisatie van jullie trouwdag.