Professionele, creatieve motor voor de volledige verzorging van jullie bruiloft

Miranda den Otter

Creatieve motor en eigenaar

Wat leuk dat jullie meer over mij te weten willen komen!

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk, wat een spannende, leuke maar ook intensieve tijd gaan jullie tegemoet.

Ik, Miranda, ben het geheime wapen achter Mirage weddingplanner. Nadat ik het idee had gekregen om weddingplanner te worden ben ik in November 2014 de opleiding Hogere vakopleiding Weddingplanner en Executive Master Wedding management gestart en heb ik deze in Oktober 2015 succesvol afgerond.

Tijdens de opleiding kwam ik er achter dat ik het werk nog leuker vond dan ik had gedacht dus ben ik nu trots gediplomeerd weddingplanner! Een echt speerpunt voor mij is het persoonlijke contact met jullie als bruidspaar. Door echt te weten wie jullie zijn, waar jullie van houden, hoe jullie in het leven staan en wat jullie wensen en verwachtingen zijn, wordt een totaalconcept bedacht dat als een rode draad door de planning zal lopen. Van begin tot het eind zal deze in detail doorgevoerd worden.

Hoewel veel mensen al heel hun leven een duidelijk idee hebben van wat ze willen, kan de planning van een trouwdag overweldigend zijn. Vooral omdat je het zo perfect mogelijk wilt maken. Door een groot inlevingsvermogen, onuitputtelijk enthousiasme en grootse passie voor het vak, werk ik creatief, nauwkeurig en ben ik altijd positief, waardoor er een bruiloft ontstaat die echt onderscheidend en persoonlijk is. Door het creëren van een beleving zorg ik voor één van de mooiste dagen van jullie leven. Een dag om nooit meer te vergeten!

Uiteraard leren jullie mij tijdens de planning ook persoonlijk kennen, maar hieronder alvast een aantal key words die perfect op mij van toepassing zijn;

 

 

                                               Organisator                 verre reizen                    stralende lach

 

                                                                levensgenieter              Passie                     Kracht

 

                             Quality tijd met vrienden/familie                weekendjes weg                          espresso

 

                                                         Interesse         Positiviteit                 Motorrijden