Zorgeloos genieten van een volledig verzorgde bruiloft door Mirage weddingplanner.     Jullie bruiloft volledig verzorgd

 

Jullie willen echt zorgeloos genieten? Hebben genoeg ideeën over hoe je droombruiloft eruit ziet, maar weinig tijd om zelf te organiseren? Willen niet eindeloos zoeken op het internet en het wiel opnieuw uit hoeven te vinden? Jullie willen dolgraag een fantastische bruiloft, die de leefstijl en de persoonlijkheid van jullie als koppel weerspiegelt?

Vanaf de eerste kennismaking ga ik aan de slag met de eerste voorbereidingen. Ik start met het maken van een tijdsplanning en plan de eerste afspraken in met potentiële trouwlocaties, die ik met jullie zal bezoeken. Als de locatie gevonden is en de trouwdatum vaststaat, gaan we op zoek naar de beste leveranciers die perfect bij jullie wensen passen.

Ik verzorg de contractonderhandelingen en stem alle afspraken met hen af, Ik maak afspraken met en voor jullie om voor te proeven, ringen te gaan bekijken en de ultieme bruidskleding te vinden. Ondertussen bewaak ik het budget. Ook stel ik een uitgebreid draaiboek voor jullie bruiloft samen.

We hebben regelmatig contact over de vorderingen van jullie bruiloftsorganisatie. Dit kan zijn in de vorm van persoonlijke voortgangsgesprekken bij jullie thuis, telefonisch of mail… Wat het beste voor jullie uit komt! Uiteraard worden alle beslissingen in overleg met jullie genomen.

Op jullie trouwdag zorg ik ervoor, als professioneel ceremoniemeester, dat alles vlekkeloos verloopt zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van deze geweldige dag, van elkaar en van jullie dierbare! En terwijl jullie genieten van jullie vakantie, rond ik de laatste zaken nog voor jullie af. Na afloop kom ik graag nog even bij jullie langs om na te praten over jullie mooiste dag, te evalueren en jullie persoonlijke ervaringen te horen. Uiteraard hoop ik dan dat ik aan al jullie verwachtingen heb voldaan….en meer!