Professioneel ceremoniemeester voor jullie meest relaxte trouwdag.    Professioneel Ceremoniemeester

 

Jullie willen genieten van de mooiste en meest relaxte trouwdag? Geen vriend, vriendin of familielid hoeven te belasten met deze belangrijke en zware taak? Jullie willen wel graag alles zelf plannen? Veel bruidsparen staan er nauwelijks bij stil hoeveel werk er in deze taak gaat zitten en hoe belangrijk deze is. Door Mirage weddingplanner in te huren als jullie ceremoniemeester, kunnen alle dierbare gasten jullie mooiste dag net zo intens beleven.

Het ceremoniemeesterschap begint een tijd voor de bruiloft. Samen met jullie, het bruidspaar, zet ik de laatste puntjes op de i, zet het draaiboek in elkaar, neem contact op met alle leveranciers zodat duidelijk is dat ik het aanspreekpunt ben en controleer of ook alles daadwerkelijk in kannen en kruiken is. Daarnaast kunnen gasten bij mij als weddingplanner terecht voor eventuele stukjes, liedjes, gezamenlijke cadeaus of andere leuke ideeën en tips. Op de dag zelf, ben ik het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers (locatie, fotograaf, catering, bloemist, visagist, kapster, bruidstaartspecialist, band, dj enz.). Zorg ik ervoor dat alles perfect volgens planning en op rolletjes verloopt, los onverwachte problemen op en ben het geheugen van de bruid en bruidegom (ringen, boeket, benodigde papieren).

Professioneel ceremoniemeester kan goed gecombineerd worden met een adviesgesprek of een gedeeltelijke organisatie van jullie bruiloft.