Professioneel advies en planning voor jullie droom bruiloft.    Adviesgesprek

 

Willen jullie graag alles zelf regelen? Zijn jullie nog op zoek naar de perfecte trouwlocatie of feestlocatie? Of juist op zoek naar de ultieme stylist of fotograaf? Weten jullie niet goed waar jullie moeten beginnen? Of wat, wanneer geregeld moet worden? Dit zijn enkele vragen waar jullie tegenaan kunnen lopen … maar er zijn vast en zeker nog veel meer! En daar kan ik jullie met alle liefde bij helpen. Met als resultaat dat jullie straks een creatieve, originele, bijzondere, persoonlijke trouwdag gaan beleven.

De adviesgesprekken worden volledig aangepast aan jullie wensen en behoeftes. Ze vormen een rode draad voor de planning van jullie bruiloft. Een advies gesprek kan op elk punt in het voorbereidingstraject hulp bieden. Natuurlijk aan het begin voordat je gaat starten met de voorbereidingen. Maar ook wanneer je al een en ander hebt geregeld maar het ineens even niet meer weet kan een advies gesprek je weer makkelijker op weg helpen! Er kunnen ook meerdere adviesgesprekken plaatsvinden, wanneer dit jullie wens is.

Tijdens het adviesgesprek kan het zijn dat jullie beslissen bepaalde taken door Mirage te laten uitvoeren. Je kan hierbij denken aan het vinden van een passende leverancier bij jullie wensen of een specifieke locatie. Maar ook het eenmalig opstellen van een draaiboek of een budgetplanner of meerdere van deze taken.

We spreken dan van een "Gedeeltelijke organisatie van de bruiloft".

Hetgeen waar jullie over beslissen door Mirage te laten uitvoeren zal volledig verzorgd worden en contacten met bijvoorbeeld de leverancier zal tot op de dag van jullie trouwdag gecoördineerd worden.

Het adviesgesprek of de gedeeltelijke organisatie van jullie bruiloft kan goed gecombineerd worden met professioneel ceremoniemeester.