Persoonlijk kennismakingsgesprek voor de organisatie van jullie droom bruiloft    Het kennismakingsgesprek

 

Om te weten te komen wat Mirage weddingplanner voor jullie kan betekenen, maak ik graag een afspraak bij jullie thuis voor een eerste kennismaking. Een persoonlijke klik en het hierbij horende vertrouwen is heel belangrijk in onze samenwerking.

Tijdens het vrijblijvende gesprek verneem ik graag jullie ideeën, wensen, verwachtingen en eventuele bijzonderheden. Tevens wordt jullie budget in kaart gebracht zodat wij dit kunnen bewaken en jullie na afloop niet voor verrassingen komen te staan. Na jullie volmondig JA! ga ik direct aan de slag met de eerste voorbereidingen.

Afhankelijk van de gekozen dienstverlening (of het nu gaat om de gehele bruiloftsorganisatie, ceremoniemeesterschap of trouwadvies) start ik bijvoorbeeld met het maken van een tijdsplanning en plan de eerste afspraken in met potentiële trouwlocaties. Als de locatie gevonden is en de trouwdatum vaststaat, gaan we op zoek naar de beste leveranciers die perfect bij jullie wensen passen. Ik verzorg de contractonderhandelingen en stem alle afspraken met hen af, ik bewaak het budget en stel een uitgebreid draaiboek voor jullie bruiloft samen.

We hebben regelmatig contact over de vorderingen van jullie bruiloftsorganisatie. Dit kan zijn in de vorm van persoonlijke voortgangsgesprekken bij jullie thuis, telefonisch of mail… Wat het beste voor jullie uit komt! Uiteraard worden alle beslissingen in overleg met jullie genomen. Op jullie trouwdag zorg ik ervoor dat alles vlekkeloos verloopt zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van deze geweldige dag, van elkaar en van jullie dierbare! En terwijl jullie genieten van jullie vakantie, rond ik de laatste zaken nog voor jullie af. Na afloop kom ik graag nog even bij jullie langs om na te praten over jullie mooiste dag, te evalueren en jullie persoonlijke ervaringen te horen. Uiteraard hoop ik dan dat ik aan al jullie verwachtingen heb voldaan….en meer!.