Gratis bruiloft checklist   Gratis checklist voor jullie bruiloft

 

Veel mensen schrijven over een checklist als overbodige luxe, maar ik ben er van overtuigd dat je beter goed voorbereid te werk kan gaan, zodat je overzicht houdt van de organisatie van een bruiloft. Dit helpt uiteindelijk ook om goed overzicht van de kosten te houden en kom je niet voor verrassingen te staan.

Het zou toch zonde zijn als door al het geregel, bepaalde elementen vergeten worden. Of dat je veel duurder uit bent omdat door ontbrekende planning zaken op het laatst geregeld moeten worden....

Aangezien iedere trouwdag uniek is, is de checklist inclusief time-line een algemeen document. Als jullie een specifieke locatie in gedachte hebben, is het misschien handig dit eerder te regelen. Houden jullie het klein, zal je waarschijnlijk niet alle punten op de checklist hoeven te gebruiken.

Natuurlijk kan je het ook allemaal aan mij overlaten! Maar wanneer je toch liever zelf de uitdaging aangaat om je eigen bruiloft te regelen en gebaat bent bij een leidraad kan je de checklist via Mirage Weddingplanner gratis verkrijgen. Vermeld je naam en e-mail adres en ik stuur het pdf bestand binnen 24 uur naar je toe, zodat je direct kan starten met het organiseren van jullie bruiloft. 

Ben je het overzicht kwijt, vinden jullie het toch teveel organisatie, weerspiegelt de trouwdag niet wat jullie zo bijzonder maakt of ontbreekt bij jullie bruiloft nog de ‘WOW’ factor ? Ik sta uiteraard voor jullie klaar als weddingplanner, voor een adviesgesprek, het gedeeltelijk organiseren van jullie bruiloft of als professioneel ceremoniemeester

Wie weet horen we nog van elkaar in de nabije toekomst!

Ik wens jullie alvast veel  toe op jullie trouwdag. 

Groet, Miranda

 

Ja, stuur mij de gratis bruiloft checklist!